Laddboxar från Tesla

Tesla Logotyp

Teslas egna elbilsladdare är ett populärt val bland Tesla-bilägare som vill kunna ladda hemma.

Tillverkningsland:

Erbjuder produkter till:

Privatpersoner och företag.

Filter

Filter
  • Visa alla
  • 22 kW (1)
  • Typ 2 (1)

Laddningslösningar

Under 2023 erbjuder Tesla laddboxen Wall Connector till privatpersoner och företag. Laddboxen är utvecklad för att ladda din Tesla snabbt och säkert. Modellen är beprövad och just nu säljs Generation 3.

Teslas laddbox kan ladda samtliga av Teslas egna bilmodeller. Den kan även ladda andra bilmärken som har ett Typ 2 uttag. 

Uppföljning och molntjänst

Teslas laddboxar kopplas upp till Teslas molntjänst via WiFi. Detta är enkelt att göra i Teslas App. I Appen är det möjligt att övervaka och styra laddningen, exempelvis med en funktion som möjliggör schemaläggning av laddningar.

Eftersom laddaren är uppkopplad till internet kan den automatiskt hämta och installera den senaste programvaran. Din laddbox kommer därmed alltid ha den senaste programvaran.

Lastbalansering

Teslas laddboxar har inte stöd för lastbalansering. Om du är intresserad av att kunna ladda din elbil så snabbt som möjligt utifrån din huvudsäkrings storlek rekommenderas en annan leverantör.

Däremot stödjer Teslas laddboxar en funktion som Tesla kallar strömdelning. Strömdelning innebär att du kan installera upp till sex av Teslas laddboxar som tillsammans kan kommunicera med varandra via WiFi och styra laddningen mellan elbilarna.

Vanliga frågor

Vilka elbilar kan laddas med Teslas laddboxar?

Teslas laddbox är skapad för att kunna ladda alla Teslas bilmodeller. Den kan även ladda bilmodeller från andra fabrikat, så länge som bilen har ett Typ 2 uttag.

Vilka laddboxar erbjuder Tesla?

Under 2023 erbjuder Tesla elbilsladdaren Wall Connector 22 kW (Gen. 3 ) till privatpersoner och företag i Sverige.